Fietsschool Aarschot zoekt vrijwilligers

Fietsschool Aarschot geeft fietslessen aan volwassenen. In 15 lessen van 2 uur leren we mensen fietsen. Heb jij een hart voor fietsen en voor mensen? Word vrijwilliger!

Vertel het voort!

We willen werken aan de bekendheid van de fietsschool bij een breder publiek. Veel mensen weten niet dat fietsen voor een groot aantal mensen totaal geen evidentie is. Niet iedereen leert het van kleins af aan. Daarom willen wij van Fietsschool Aarschot een vast begrip maken in onze stad. Wil jij leren fietsen of wil jij andere mensen leren fietsen? Kom dan zeker langs!

Word vrijwilliger

De ervaring leert ons dat maatwerk een positieve impact heeft op het leerproces. Werken met vrijwilligers maakt maatwerk mogelijk. We willen een groep opbouwen van vrijwilligers die een gemeenschap rond onze fietsschool vormen en die ook na de fietslessen verder oefenen op straat. Ondertussen worden er vriendschappen opgebouwd en kan wie dat wil zijn Nederlands oefenen. Een win-winsituatie.

Het team van de fietsschool bestaat uit vaste instructeurs en lokale vrijwilligers. Dus gaan we ook in Aarschot graag op zoek naar lokale vrijwilligers, die de lessen ondersteunen en echte ambassadeurs zijn voor dit lokale fietsschoolinitiatief.

Cultuur - Artistiek
Klusjes
Sociaal
Sportief
Talen
Wekelijks
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie